Studenții UMFST-UMCH, invitați să participe cu lucrări la UMFST-UMCH Research Day for Medical Students

Studenții facultăților de medicină, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, sunt invitați să participe, în data de 15 martie 2024, la evenimentul științific UMFST-UMCH Research Day for Medical Students, care va avea loc la filiala din Hamburg a Universității, cu ocazia Zilelor UMFST-UMCH 2024. Pentru studenții de la programele de studii din Târgu Mureș, prezentările vor fi organizate în sistem on-line.

A doua ediție a evenimentului științific reprezintă o ocazie excelentă pentru studenții UMFST-UMCH de a se înscrie cu lucrări științifice, de a prezenta rezultatele cercetării, de a dobândi noi cunoștințe, de a interacționa între ei și de a stabili noi conexiuni. Înscrierile se realizează în perioada 15 februarie – 8 martie 2024 prin intermediul platformei: https://umfst-umch2024.umfst.ro/.

Rezumatele prezentate în acest an în cadrul sesiunii științifice vor fi publicate într-un supliment al revistei Acta Marisiensis seria Medica (https://actamedicamarisiensis.ro) dedicat acestui eveniment. Doar rezumatele care vor fi prezentate în cadrul evenimentului vor fi publicate.

Informații privind redactarea rezumatului se pot obține accesând: https://umfst.ro/…/umfst-umch-research-day-for-medical…/.

Pentru informații suplimentare și alte întrebări referitoare la eveniment, studenții pot trimite un e-mail la adresa: umfst-umch.days@umfst.ro